Om oss

Vi er veldig opptatt av å ta vare på miljøet på best mulig måte og vi vet det er en verdensomfattende oppgave som ingen klarer å gjøre alene, så alle må trå til som best de kan.
Men vi forventer selvfølgelig ikke at alle bare skal kaste seg inn i denne oppgaven med engasjement bare vi knipser i fingrene, og vi vet det kommer til å ta tid. Men vi må jo begynne et sted, og hva er vel viktigere enn informasjon og kunnskap?

Så vi har satt oss fore å være kilden til økning og forbedring av tilgangen på norsk offentlig miljøinformasjon for allmennheten, næringsliv, universiteter, høgskoler og offentlig forvaltning. Vi ønsker å dele med oss alt vi vet om hva som finnes av miljøinformasjon og hvor den finnes.

Vår ambisjon er å sørge for bedre tilgang til og oversikt over saker som miljøprodukter, miljø forskrifter samt lover og regler relatert til miljø. Og ved å gjøre tilgjengelig referanser til rapporter, regelverk, avtaler, prosjekter og datasett vil vi engasjere alle til å aktivt ta grep og kaste seg inn i kampen om å ivareta miljøet sammen med oss.

Leave a reply