Den viktige bilen

Bilen er viktig for de aller fleste nordmenn. Vi har jo gjerne til og med flere enn en! Når du har bil er det viktig å sørge for godt vedlikehold og for å sikre at vi har en nogenlunde trygg bilpark må alle biler gjennom en kontroll EU. Denne kan du faktisk bestille på nettet, så blir det både enkelt og greit. I tillegg blir det lettere å finne en billig pris.

Det er mange som skal bruke bilen på sommerferien, så det er viktig å sørge for at den er kjøreklar, og så trygg som mulig. Det er ganske kjipt å få ferien ødelagt av en bil som stopper langs veien.

En annen ting du må sørge for er at passene til familien er oppdatert. Det er veldig irriterende å havne i en eviglang kø hos passkontoret bare fordi dere er sent ute. Det er mange passkontroller etter alle terroraksjonene som har funnet sted, så pass på slik at ikke ferien stopper opp.

ferie

Leave a reply