donald og miljø

Ja, som dere skjønner er det ikke Donald Duck jeg tenker på, men Donald i Amerika – hans om nettopp ble valgt til landets nye president. Det kan jo bli spennende hvordan dette skal utarte seg, han har jo til og med uttalt at han ikke tror på klimaendringene… Dersom miljøbevegelsen ikke får med seg store land som USA, vil det ikke bli lett å oppnå avtaler som kan bidra til et bedre miljø på kloden. Så nå må vi alle bare vente i spenning på hva som skjer fra neste år.

Jeg må si at denne gangen var i alle fall valgkampen veldig spennende og umåtelig interessant på alle måter. Det er helt utrolig at amerikanerne valgte en slik mann til president. Det landet må jo ha noen store problemer, eller utfordringer kan man si.

Midt oppi frustrasjon og bekymringer over valgresultater i USA er det viktig å huske på å gjøre bilen vinterklar. Hos www.mekonomen.no finner du alt du trenger, og mer til. Det er så greit med alt som er tilgjengelig på nett, så sparer man tid man kan bruke på andre ting :-)

donald og miljøet

Leave a reply